hvem er vi

Underviser

Hvem er jeg

Jeg er en Højbjerg/Aarhus baseret virksomhed med egne kreative lokaler i Højbjerg med gratis parkeringspladser lige overfor lejemålet.
Jeg har undervist i 19 år i VIA University College (tidligere Teko) Beklædningshåndværker uddannelsen’s praktikcenter. Måske du kender stedet fra den tilknyttede butik på hhv. Scandinavian Center, Nørreport og sidst Mejlgade.
Her har jeg undervist i produktionsteknik, altså igangsætning og undervisning af elever i beklædningshåndværker uddannelsen som har skullet arbejde med følgende:
Syteknikker og produktionssyning af tøj til kvinder og børn samt en smule til herrer. Primært mindre produktioner til beklædningshåndværkernes egen butik, men også kundeordrer af større eller mindre omfang.
Ydermere tilskæreri teknik, dvs. hvorledes man får skåret stof til en større eller mindre produktion, herunder hvordan mønsterdelene skal vende på stoffet etc. Og således at man får udnyttet stoffet bedst muligt.
Tilretning af mønstre, så modellen kommer til at sidde pænt på personen.
Syning af delemner, herunder skjortekraver, Skjorte/jakke manchetter, gylp, diverse lommer, kuverthjørner på habit jakkeærmer, revers samt meget andet.
Kvalitetskontrol af al syning både undervejs i syprocesserne samt slutkontol.
Presseteknikker (strygning både undervejs samt strygning til slut)
Før mit arbejde med at uddanne har jeg været ansat 3,5 år hos hummel sportstøj som controller. Her var opgaverne at jeg sad med daglig kontrol af diverse prøver som virksomheden fik tilsendt fra leverandører rundt om i verden, mest Indonesien, Kina, Tyrkiet og Polen, inden igangsættelse af selve produktionen. Jeg var også af og til ude hos produktionsstederne og kontrollere inden igangsættelse.
Endnu før det var jeg ansat hos Toubro ventetøj som både lavede barselstøj samt dametøj op til str 60. Mit job var her det samme som hos hummel sportstøj.
Jeg er selv uddannet konfektionstekniker på Teko i Herning i 1996 men har boet hele mit liv i Aarhus heraf de sidste 20 år i Højbjerg. Her bor jeg sammen med min mand igennem snart 23 år og vores søn på 16 år og der ud over har vi en udflyttet datter på 21 år.
Som årene er gået er jeg blevet bevidst om at jeg brænder for det kreative og er vild med at hjælpe andre i gang. Jeg elsker at se når andre får succes med det valgte projekt, uanset sværhedsgraden. Jeg har oplevet, både for mig selv, men også hos bekendte, at vi i denne Corona periode har fundet ind i os selv og fundet ud af at det kreative har en stor plads i vores hjerter. Det synes jeg at vi skal dyrke så vi bliver glade og tilfredse mennesker, og det bliver da bare endnu bedre hvis vi også kan se fantastiske ud i vores egne kreationer.
Jeg synes at vi her i Højbjerg mangler et sted hvor vi kan være kreative sammen. Et sted hvor rammerne er lidt mere frie ift. de forskellige foreninger rundt omkring og hvor man ikke skal tænke over hvor man skal parkere, som f.eks kan blive dyrt i Aarhus C. Her kan vi tale om ønsker til kommende hold og forhåbentligt tilgodese Jeres ønsker. Med tiden tænker jeg også at lave en form for klippekort ordning, hvor man så kan tilmelde sig andre dage end de faste syhold. På den måde kan hvert enkelt medlem tilgodeses f.eks. hvis man har en bestemt deadline ift. sit projekt.

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

lidt mere

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.