Syhold for øvede 

På dette hold forventer jeg at man kan betjene en symaskine på rimeligt niveau og at man så nogenlunde kender arbejdsgangen mht. aftegning af mønstre på mønsterpapir og hvordan man vælger korrekt sværhedsgrad, ift. dine egne kompetencer.

Her vil du naturligvis kunne få hjælp til alt, når du bliver i tvivl, både hvad angår mønstre, valg af materiale, klipning og ikke mindst syning.

Jeg vil på disse kurser også gennemgå sværere delemner, som f.eks. syning af kuverthjørner til jakker/frakker samt slidser på jakker/frakker/nederdele eller kjoler og syning af revers på jakker/frakker. Alt sammen tilpasser vi ift. hvilke projekter I hver især har valgt at arbejde med.

I løbet af første kursusdag kan jeg hjælpe med spørgsmål ift køb af mønstre/materialer, så I hver især kan nå at indkøbe alt inden 2. kursusdag – HUSK AT KØBE TRÅDFARVE SOM PASSER TIL DET VALGTE MATERIALE. Nogle kan selvfølgeligt være så langt fremme at I selv har indkøbt alt. Stofbutikkerne er også meget hjælpsomme, når blot I fortæller om I er nybegyndere eller har syet lidt eller en del tidligere.

Her på kurset kan I købe silkepapir til aftegning af mønsterdele, samt låne sakse og opsprættere.
Vi syer på Brother INNOV-IS A16 maskiner som kan sy lige ud, zigzagge og lave knaphuller samt mange andre pyntesømme. Det er en stærk og nem maskine, som gives de bedste anbefalinger. 

Holdet afholdes over 4 onsdage
starter d. 7 april kl 10:00 til 13:00
prisen er 1995 kr