Begynderhold i syning 

Holdet her henvender sig til dig, som ikke har syet siden håndarbejdstimerne i folkeskolen. Det eneste som er en forudsætning for at deltage på dette hold er, at du har et ønske om at lære at sy.

Her starter vi helt fra bunden med først at lære symaskinen at kende ved at lave små sy øvelser og prøver os så frem med f.eks. at sy små kosmetikpunge, toilettasker og muleposer.

Hen ad vejen kan der også være mulighed for at der kan laves lettere beklædnings genstande, så som nederdele uden foer, kimono’er eller nemme sommerkjoler.

Du vil blive klar over hvordan du ”læser” et snitmønster, så du ved hvordan du skal placere mønsterdele på dit stof og herefter hvordan du kommer i gang med at sy. Og du vil lære om sømrum og andre ting som kan hjælpe med at forstå et snitmønster.

Til fri rådighed i sy-lokalet er symaskiner, sakse og knappenåle, samt stof til afprøvning/øvelser på symaskinen.

Du medbringer selv stof til de forskellige tasketyper vi skal sy, i alt 2 meter, men gerne fordelt på 2 eller 3 forskellige stoftyper, og gerne genbrugsmaterialer, f.eks. gamle duge, tæpper eller andre fine materialer. Kunne også være tøj som er outdatet eller som du ikke vil bruge længere, blot det ikke er for tynde eller elastiske materialer. Medbring også selv tråd i den farve du ønsker at bruge til dine tasker.

Du behøver ikke medbringe det til første kursusdag, da den første dag vil handle om at lære symaskinen at kende.

Antal deltagere pr. hold er 8 personer (holdet oprettes kun ved minimum 6 deltagere pr. hold)

Udfyld venligst med dit fulde navn.

Kurset afholdes over 8 kursusdage og der er følgende kursushold for begyndere:

B1: Mandag 9:00-12:00 (31/5-2021)

B2: Tirsdag 15:00-18:00 (1/6-2021)

B3: Onsdag 13.00-16.00 (2/6-2021)

eller

deltag på intensiv hold i uge 27 dvs. mandag-torsdag, af 6 timers varighed pr dag (9-15) Dvs. 5/7-8/7-2021

Introduktionspris 1300 kr

Normalpris 1700 kr

Vi holder pause i juli, men starter igen i august og sidste kursus dag er således hhv. d. 16/17/18. august 2021

Ønsker du at deltage, skal du blot udfylde mail feltet ved siden af, med navn og din mail adresse, samt hvilket hold du ønsker at deltage på, så vender jeg tilbage til dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.