Kom i gang med at sy 

Holdet er for alle, både til dig, som enten ikke har syet siden håndarbejdstimerne i folkeskolen eller som blot har brug for at genopfriske syning, men også til dig som er god til at sy, men som trænger til at inspireres af andre. Det eneste som er en forudsætning for at deltage på dette hold er, at du har et ønske om at sy. vi kan alle lære af hinanden, uanset om vi er begyndere eller øvede.

Hvis du er nybegynder starter vi helt fra bunden med først at lære symaskinen at kende ved at lave små sy øvelser og prøver os så frem med f.eks. at sy små kosmetikpunge, toilettasker, muleposer og puder. Derefter står det frit, hvad du vil arbejde med. 

Som øvet syer, som blot skal genopfriske syning, bestemmer du helt selv hvad du vil arbejde med.

Som nybegynder vil du vil blive klar over hvordan du ”læser” et snitmønster, så du ved hvordan du skal placere mønsterdele på dit stof og herefter hvordan du kommer i gang med at sy. Og du vil lære om sømrum og andre ting som kan hjælpe med at forstå et snitmønster.

Til fri rådighed i sy-lokalet er symaskiner, sakse og knappenåle, samt stof til afprøvning/øvelser på symaskinen.

Du medbringer selv stof til de forskellige tasketyper vi skal sy, i alt 2 meter, dog gerne fordelt på 2 eller 3 forskellige stoftyper, og gerne genbrugsmaterialer, f.eks. gamle duge, tæpper eller andre fine materialer. Det kan også være tøj som er outdatet eller som du ikke vil bruge længere, blot det ikke er for tynde eller elastiske materialer.

Du skal selv medbringe tråd i den/de farver som passer til dit stof samt lynlåse, gerne 2-4 stk i længderne 20 cm/25 cm/30 cm.

Holdene oprettes ved min 5 tilmeldte

Antal deltagere pr. hold er max. 8 personer.

Eksempler på hvad vi syer på begynderhold

Udfyld venligst med dit fulde navn.

De nedenstående kurser afholdes løbende og der er følgende kursushold for begyndere/øvede:

Mandag 17:00-20:00

eller

Tirsdag 18:30-21:30

Opstart i det nye år (2024) er uge 7 men du kan hoppe på, når det passer dig!

2 kursusdage (6 timer) koster 500 kr

4 kursusdage (12 timer) koster 900 kr

8 kursusdage (24 timer) koster 1600 kr

16 kursusdage (48 timer) koster 3000 kr

I forårshalvåret 2024 holder vi kursusfri i uge 7 og 13 og 14 og holder sommerpause fra uge 25

Ønsker du at deltage, skal du blot udfylde mail feltet ved siden af, med navn, tlf nr.  og din mail adresse, samt hvilket hold du ønsker at deltage på, så vender jeg tilbage til dig mht. betaling.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT MIT SVAR TIL DIG KAN HAVNE I SPAM MAIL!

Jeg glæder mig til at høre fra dig.