Mine lokaler og systue

Mine kreative lokaler

Mine lokaler er indrettet med kvalitets genbrugsmøbler.

Hver kursusdeltager har sin egen behagelige højryggede kontorstol som kan indstilles i sæde og ryg samt eget hæve/sænkebord på 1×2 meter, dvs. med god plads til at klippe og god plads til at have sit syarbejde på bordet imens du syer.

Ydermere har jeg et lokale med et stort hævesænkebord på 2×2 meter, hvis du har større projekter, som kræver lidt mere plads. I samme lokale har jeg et professionelt stryge/pressebord med damp og sug samt et almindeligt strygejern/strygebrædt. Der ud over en sofa og en kaffemaskine samt en elkedel, så du lige kan tage en 5 minutters pause, når du trænger til en kop kaffe eller the. Alt sammen frit tilgængeligt. Jeg har også et køleskab i et lille køkken, hvis du har en pause snack, som skal lægge på køl.

Der er naturligvis også adgang til toilet.

Lokalerne ligger på toppen af Holmevej, nær Rundhøj Torv og med 3 timers gratis parkering på netop Rundhøj Torv. Cykelparkering er der ligeledes masser af og det er naturligvis gratis.

Bus nr 17 og 2B går lige til døren.

Mine symaskiner er nyindkøbte hos Guldager og sønner i Aarhus. De giver en fantastisk service og vejledning og kan varmt anbefales, hvis du skal købe din egen maskine. Ydermere giver de 10 % rabat ved køb af tilbehør til dine syprojekter hvis du fortæller at du er på kursus hos mig i Kreativtid.

Vi syer på Brother maskiner hhv. Innov-is A50 og Innov-is A80 som er skønne, lydløse og lette at betjene, med hhv. 50 0g 80 forskellige sømtyper.

Vil du se mere om disse fantastiske symaskiner, så tjek dem ud på linket her

Undervisningslokale

Undervisningslokalet er indrettet med store el hæve/sænke border, samt gode højrygget kvalitets stole som let kan indstilles til den enkle person. Der er naturligvis symaskiner til alle…

Klippebord

I et tilstødende lokale ved siden af sylokalet, har jeg et lokale med stort hæve/sænke klippebord på 2x 2 meter.

Der ud over er der en professionel dampstation med sug til brug undervejs i din sy proces samt et almindeligt strygebrædt/strygejern til påstrygning af vlieseline etc.

 

Kaffestuen

Her tager vi en 5 minutters pause med kaffe eller the og en snack. i rummet er der en sofa og et lille bord så man har mulighed for at tage et hvil og en sludder når behovet opstår.

Billederne herunder er arkivfotos. Så snart mine lokaler er færdig indrettede, skal jeg nok uploade fotos fra mine lokaler.

Indgangsparti

indgang