Mine sykurser er for alle som har interesse i syning. Jeg håber at det er indbydende for alle; folk i job, enten fuld tid eller deltid og pensionister/efterlønnere, unge fra 16 år og op, som alle ønsker at lære håndværket fra bunden eller dig der er på barsel (Du er velkommen til tage din baby med) Netop derfor har jeg hold på alle tidspunkter af dagen, både formiddag, eftermiddag og aften hold. Mine tanker med mit sted, Kreativtid, er at gøre det hyggeligt og give alle kreative mennesker mulighed for at mødes i fællesskaber med andre kreative. På den måde inspireres vi og får mulighed for at udvikle os.

Er du nybegynder med symaskinen eller er du erfaren? Uanset hvad, så er der et hold for dig, så kom og deltag i et af mine sykurser. Der er hold både formiddag, eftermiddag og tidlig aften, for at tilgodese flest muligt.
Til hver kursusdeltager et et stort 1×2 meter hævesænkebord og en god højrygget kontorstol samt nyindkøbte kvalitets  symaskiner, naturligvis 1 maskine pr. kursusdeltager, som kan sy alle de vigtigt sømme.
Så bliver syning som en leg.
DU KAN HER HOS KREATIVTID DELTAGE I FORSKELLIGE SYKURSER, ALT EFTER DIT EGET NIVEAU OG ØNSKER. JEG UDVIDER MED TIDEN, SÅLEDES AT FLERE MULIGHEDER OG HOLDTYPER KOMMER TIL. JEG HAR EN IDÉ OM AT JEG PÅ SIGT KAN TILBYDE UDVALGTE TIDSPUNKER I LØBET AF UGEN, HVORTIL DU KAN KØBE KLIPPEKORT OG HAVE MULIGHED FOR AT ARBEJDE MERE SELVSTÆNDIGT, HVIS DU HAR ET PROJEKT SOM SKAL VÆRE FÆRDIGT TIL ET BESTEMT TIDSPUNKT. DET KAN LADE SIG GØRE NÅR DU SOM MINIMUM HAR FULGT MIT SYKURSUS FOR ØVEDE.

Hvorfor vælge Kreativtid ?

Vi skal hygge med vores hobby, og alle skal kunne følge med og få hjælp lige præcist der hvor du er, hvad enten du er nybegynder eller øvet.

Hvad får jeg ud af det?

Du møder andre som deler glæden ved håndarbejde og får på den måde en masse ny inspiration fra både underviseren samt alle de andre kursister.