Underviser

Hvem er jeg 

Mit navn er Betina Gorell Kyhn.

Min virksomhed er Højbjerg/Aarhus baseret, med egne kreative lokaler i Højbjerg med gratis parkeringspladser 50 meter fra lejemålet, samt masser af cykel parkering.


Jeg har undervist i 19 år i VIA University College’s Beklædningshåndværker uddannelse i praktikcenteret. 
Her har jeg undervist i produktionsteknik og
syteknikker og produktionssyning af tøj til kvinder og børn. Primært mindre produktioner til beklædningshåndværkernes egen butik, men også kundeordrer af større eller mindre omfang.
Ydermere tilskæreri teknik, herunder hvordan mønsterdelene skal vende på stoffet etc. 
Tilretning af mønstre, så modellen kommer til at sidde pænt.
Syning af delemner, herunder skjortekraver, Skjorte/jakke manchetter, gylp, diverse lommer, kuverthjørner på habit jakkeærmer, revers samt meget andet.
Presseteknikker (strygning både undervejs samt strygning til slut)


Før VIA var jeg i 2 private virksomheder hhv. hummel Sportstøj samt Toubro Ventetøj.


Jeg er selv uddannet konfektionstekniker, det som idag hedder designteknolog på Teko i Herning i 1996 men har boet hele mit liv i Aarhus heraf de sidste 20 år i Højbjerg. Her bor jeg sammen med min mand Thomas og vores søn på 17 år og der ud over har vi en udflyttet datter på 21 år.


Jeg er blevet bevidst om at, jeg brænder for det kreative og er vild med at hjælpe andre i gang. Jeg elsker at se når andre får succes med det valgte projekt, uanset sværhedsgraden. Jeg har oplevet, både for mig selv, men også hos andre, at vi under Corona lockdown har fundet ind i os selv og fundet ud af at det kreative har en stor plads i vores hjerter. Det synes jeg at vi skal dyrke så vi bliver glade og tilfredse mennesker, og det bliver da bare endnu bedre hvis vi også kan se fantastiske ud i vores egne kreationer. Ydermere er det hyggeligt at vi kan gøre det sammen med andre kreative mennesker. Jeg synes at vi her i Højbjerg mangler et sted hvor vi kan være kreative sammen. Et sted hvor rammerne er lidt mere frie ift. de forskellige foreninger rundt omkring. Her kan vi tale om ønsker til kommende hold og forhåbentligt tilgodese Jeres ønsker.

Med tiden tænker jeg også at lave en form for klippekort ordning, hvor man kan tilmelde sig andre dage end de faste syhold. På den måde kan hvert enkelt kursist tilgodeses f.eks. hvis man har en bestemt deadline ift. sit projekt. Lad os mødes og være kreative sammen.