Intensiv weekendhold – begyndere

Holdet her henvender sig til dig, som ikke har syet siden håndarbejdstimerne i folkeskolen. Det eneste som er en forudsætning for at deltage på dette hold er, at du har et ønske om at lære at sy, eller at få genopfrisket syning.

Her starter vi helt fra bunden med først at lære symaskinen at kende ved at lave små sy øvelser og prøver os så frem med f.eks. at sy små kosmetikpunge, toilettasker og muleposer.

Du vil blive klar over hvordan du ”læser” et snitmønster, så du ved hvordan du skal placere mønsterdele på dit stof og herefter hvordan du kommer i gang med at sy. Og du vil lære om sømrum og andre ting som kan hjælpe med at forstå et snitmønster.

Til fri rådighed i sy-lokalet er symaskiner, sakse og knappenåle, samt stof til afprøvning/øvelser på symaskinen.

Du medbringer selv stof til de forskellige tasketyper vi skal sy, gerne fordelt på 2 eller 3 forskellige stoftyper, og du bestemmer selv om det skal være nye materialer eller genbrugsmaterialer, f.eks. gamle duge, tæpper eller andre fine materialer. Kunne også være tøj som er outdatet eller som du ikke vil bruge længere, blot det ikke er for tynde eller elastiske. Ekstra stof kan købes af mig, hvis du kommer til at mangle i løbet af dagen.

Medbring også selv tråd i den farve du ønsker at bruge til dine tasker og punge, samt lynlåse i forskellige størrelser, og helt optimalt hvis du både har lynlåse på 20 cm og evt. 25 og 30 cm. Gerne 2-4 stk talt. Jeg har ikke hverken tråd eller lynlåse til salg, kun stof ☺️

Antal deltagere pr. hold er 7 personer (holdet oprettes kun ved minimum 5 deltagere pr. hold)

tekst 1

Udfyld venligst med dit fulde navn.

Deltag på intensiv begynder syning i

uge 11, 2024

Lørdag 15/3 + søndag 16/3 kl. kl. 9.00-15.00 dvs. 12 timer

eller

uge 21, 2024

Lørdag 25/5 + søndag 26/5 kl. kl. 9.00-15.00 dvs. 12 timer

Ca 1/2 time bruges på frokostpause og frokost medbringer du selv. Vand/sodavand kan du købe hos mig

Pris 1400 kr

Ønsker du at deltage, skal du blot udfylde mail feltet ved siden af, med navn, tlf. nr. og din mail adresse, samt dato, så vender jeg tilbage til dig i en mail mht. betaling.

Holdet oprettes ved min. 4 tilmeldinger. Der kan være max 8 på et hold.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT MIT SVAR TIL DIG KAN HAVNE I SPAM MAIL

Jeg glæder mig til at høre fra dig.