Intensiv hold for begyndere 

Holdet her henvender sig til dig, som ikke har syet siden håndarbejdstimerne i folkeskolen. Det eneste som er en forudsætning for at deltage på dette hold er, at du har et ønske om at lære at sy.

Her starter vi helt fra bunden med først at lære symaskinen at kende ved at lave små sy øvelser og prøver os så frem med f.eks. at sy små kosmetikpunge, toilettasker og muleposer.

Du vil blive klar over hvordan du ”læser” et snitmønster, så du ved hvordan du skal placere mønsterdele på dit stof og herefter hvordan du kommer i gang med at sy. Og du vil lære om sømrum og andre ting som kan hjælpe med at forstå et snitmønster.

Til fri rådighed i sy-lokalet er symaskiner, sakse og knappenåle, samt stof til afprøvning/øvelser på symaskinen.

Du medbringer selv stof til de forskellige tasketyper vi skal sy, i alt 2 meter, men gerne fordelt på 2 eller 3 forskellige stoftyper, og gerne genbrugsmaterialer, f.eks. gamle duge, tæpper eller andre fine materialer. Kunne også være tøj som er outdatet eller som du ikke vil bruge længere, blot det ikke er for tynde eller elastiske materialer. Medbring også selv tråd i den farve du ønsker at bruge til dine tasker.

Antal deltagere pr. hold er 8 personer (holdet oprettes kun ved minimum 6 deltagere pr. hold)

Udfyld venligst med dit fulde navn.

Deltag på intensiv hold i

uge 34, 2021:

Hold InB3

fredag (27/8 kl. 16-21.30 dvs. 5,5 timer)

+

lørdag (28/8 kl. 9.00-16.30 dvs. 7,5 timer)

eller

uge 38, 2021:

Hold InB4

fredag (24/9 kl. 16-21.30 dvs. 5,5 timer)

+

lørdag (25/9 kl. 9.00-16.30 dvs. 7,5 timer)

1/2 time bruges på frokostpause og frokost og vand/sodavand indgår i prisen.

Introduktionspris 1095 kr

Normalpris 1395 kr

Ønsker du at deltage, skal du blot udfylde mail feltet ved siden af, med navn, tlf. nr. og din mail adresse, samt hold navn, så vender jeg tilbage til dig mht. betaling.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT MIT SVAR TIL DIG KAN HAVNE I SPAM MAIL

Jeg glæder mig til at høre fra dig.