Patchwork kursus.

Her samler vi patchwork trenden op. Mød op med gamle skjorter/kjoler som du ikke bruger mere, gerne med fine mønstre eller bare smukke farver eller gamle duge, sengebetræk eller andet og så finder vi ud af hvad du kan få ud af det som du har med. Kom gerne selv med ideer til hvad du kunne tænke dig at lave og så hjælper jeg dig med at give dine medbragte ting nyt liv. Det kan både ende ud i “nyt” tøj eller fine tasker eller ting til boligen, f.eks. tehætter, dækkeservietter eller pyntepuder, alt sammen med patchwork som fællesnævneren.

På dette kursus foregår patchwork arbejdet udelukkende på symaskine. Der er ingen håndsyning eller rining, som ved gammeldags patchwork.

Kurset her forudsætter at du ved hvordan man betjener en almindelig husholdnings symaskine og hvis du ikke har syet siden folkeskolens håndarbejdstimer bør du starte på mit hold for begyndere, da vi på dette kursus ikke bruger tid på at gennemgå maskinen fra bunden.

Antal deltagere pr. hold er 8 personer (holdet oprettes kun ved minimum 6 deltagere)

Udfyld venligst med dit fulde navn.

Ingen datoer for denne type hold i øjeblikket, men oprettes gerne på efterspørgsel, ved min. 4 tilmeldte.

Samme pris som ved andre fortløbende hold.

 

Ønsker du at deltage, skal du blot udfylde mail feltet ved siden af, med navn og din mail adresse, samt hvilket hold du ønsker at deltage på, så vender jeg tilbage til dig mht. betaling.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT MIT SVAR TIL DIG KAN HAVNE I SPAM MAIL.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.