Re-design og syning i genbrugs materialer.

Medbring tøj/duge/tæpper som du enten har købt i genbrugsbutikken eller outdatet tøj som du selv har eller har fået eller stofrester som du ønsker at give nyt liv. Så finder vi sammen på spændende muligheder for hvordan der kan bringes nyt liv ind i din garderobe eller din bolig. Du kan nemlig også vælge at sy diverse bolig interiør af materialerne du medbringer. Præcist hvad du selv ønsker.

Så du evt. “Go’ morgen Danmark” 30/5-2021 hvor blogger Johanne Kohlmetz syer tøj og tasker og punge af f.eks. gamle dækkeservietter – en rigtig god inspirationskilde til dette kursus.

På dette kursus har jeg en forventning om at du kan betjene en almindelig husholdnings symaskine, og ellers bør du starte med at tage mit “begynder sy kursus”, da vi på dette “genbrugs” kursus ikke bruger tid på at gå i dybden med betjening af symaskinen.

Antal deltagere pr. hold er max 8 personer

Udfyld venligst med dit fulde navn.

De nedenstående kurser afholdes løbende og der er følgende kursushold i Re-design og genbrug:

R1: Tirsdag 9:00-12:00

Ledige pladser

eller

R2: Onsdag 16.00-19.00

Ledige pladser

Hop på når det passer dig!

2 kursusdage (6 timer) koster 500 kr

4 kursusdage (12 timer) koster 900 kr

8 kursusdage (24 timer) koster 1600 kr

16 kursusdage (48 timer) koster 3000 kr

Vær opmærksom på, at vi på alle hold, holder fri i uge 42

Ønsker du at deltage, skal du blot udfylde mail feltet ved siden af, med navn og din mail adresse, samt hvilket hold du ønsker at deltage på, så vender jeg tilbage til dig mht. betaling.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT MIT SVAR TIL DIG KAN HAVNE I SPAM MAIL.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.